Praktijk Dr M.L. Boshuisen

Coaching

Kersebloesem

Coaching

Coaching is een heel breed begrip.
Ik bied individuele coaching aan aan mensen die vragen hebben op het gebied van draagkracht en draaglast, in het privéleven of op werkgebied. Mijn specialiteit ligt bij coaching van medici, academici en managers. Het accent ligt op een goede balans: tussen werk en privé, maar ook bij het uitoefenen van verschillende taken binnen of buiten het werkveld.
In de huidige tijd wordt van academici veel gevraagd. De noodzaak tot uitblinken en de voortdurende competitie eisen hun tol. Voor medisch specialisten is de laatste jaren de regeldruk en administratieve belasting enorm gestegen. Er worden steeds meer eisen gesteld. Als hoogopgeleide professional wil je alles tot een goed einde brengen en zo goed mogelijk doen. De juiste balans is dan soms moeilijk te vinden. Met een coachingstraject kun je in relatief korte tijd de balans weer herstellen.


Invulling en kosten

Vaak worden kosten voor coaching (deels) vergoed door de werkgever. Voor een individueel coachingstraject maken we een eerste kennismakingsafspraak. Tijdens deze afspraak maken we in overleg een plan voor het coachingstraject. De invulling van een traject is heel verschillend en erg afhankelijk van het doel. Vaak zal een traject uit zo'n 8 tot 10 bijeenkomsten van 1 uur bestaan. Kijk voor de kosten op de tarieven pagina.
Eventueel kan een coachingstraject een opmaat zijn tot een langerdurend psychotherapeutisch proces. Zie hiervoor ook de informatie over psychotherapie .

Kraanvogel
© ML Boshuisen